Teknoloji

2024 Yılında Beklenen 4 Yeni Samsung Cihazı 

  • Ocak 2, 2024
  • 3 min read
2024 Yılında Beklenen 4 Yeni Samsung Cihazı 

Klasik veya katlanabilir telefonlar, yeni kulaklıklar… 2024 yılı için yolda olan 4 büyük Samsung cihazları sizler için derledik. 

2024 yılında, Samsung’un pek çok farklı kategoride çok sayıda cihaz sunması bekleniyor. Ancak, gelişmiş telefonlar ve kulaklıklar söz konusu olduğunda, yeni yılda bu 4 ürün ile ilgili bolca içerik, inceleme, yorum videosu çekilecek gibi görünüyor. İşte, Samsung’un 2024 yılında piyasaya sürmesi beklenen 4 yeni cihazı… 

Samsung Galaxy S24

Samsung Galaxy S24

30 Ocak 2024’de piyasaya sürülmesi öngörülen Samsung’un yeni Galaxy S telefonu, üretken yapay zeka özellikleri ile dikkat çekiyor.

Samsung, bu telefonu çıkarmadan önce “AI akıllı telefon” gibi terimler için patent başvurusunda bulunmuş. Bu, kesinlikle onu Pixel 8 ile aynı seviyeye getirecektir. 

Ayrıca büyük olasılıkla yeni bir Snapdragon işlemci, kamera ve beklenen yeni yazılım özellikleri dizisinin dışında, bazı küçük fiziksel tasarım değişiklikleri de bekleniyor. Tüm bunları kesin olarak öğrenmek için uzun bir süre beklemeniz de gerek kalmayacak. 

Samsung, genellikle Galaxy S model telefonlarını, her yılın Ocak – Şubat aylarında piyasaya sürüyor. 

Diğer 2024 Samsung Cihazları;

Samsung Galaxy Z Fold 6

Samsung Galaxy Z Fold 6

Ne yazık ki, bu listedeki diğer cihazlar hakkında Galaxy S24 hakkında bildiğimiz kadar çok şey bilmiyoruz. Bunun nedeni büyük olasılıkla S24’ün yakında piyasaya sürülmesi, Samsung’un bir sonraki katlanabilir cihaz grubunu ise gelenek olduğu üzere yaz sonuna kadar görmeyi veya duymayı beklemiyoruz.

Yine de Galaxy Z Fold 5 oldukça başarılıydı ve 2024’te de kesinlikle devamının gelmesi bekleniyor. Yeni bir işlemci ve S24’te bulunan aynı kamera ve yazılım yükseltmeleri gelebilir. 

İlginç bir şekilde, son patent başvuruları Z Fold 5’in S Pen stylus aksesuarını bir şekilde takılabilir hale getirerek fiziksel olarak barındırabileceğini gösteriyor.

Bu, kesinlikle Z Fold 5’i son Galaxy Note serisinin gerçek halefi yapma yolunda uzun bir yol kat edecektir.

Samsung Galaxy Z Flip 6

Samsung Galaxy Z Flip 6

Z Fold 6 hakkında okuduğunuz her şey muhtemelen aynı zamanda piyasaya sürülmesini beklediğimiz Z Flip 6 için de geçerli olacak. 

İki katlanabilir cihazdan daha influencer dostu olanı, yıllık ürün yenilemesinden beklediğiniz diğer tüm süslü şeylerle birlikte gitmek için kesinlikle işlemci yükseltmeleri alacaktır. Şu anda üzerinde çalışmamız gereken tek gerçek bilgi, Z Flip 6’nın 50 megapiksel ana kamera sensörüne sahip olabileceğini bildiren Hollandalı Samsung blogu GalaxyClub’dan geliyor. Bu, Z Flip 5’te bulunan 12MP sensörden önemli bir adım olacaktır.

Samsung Galaxy Buds 3

2024 samsung cihazlari

Son tahminimiz, grubun en spekülatif olanı. Samsung 2024’te yeni bir Galaxy Buds serisi piyasaya sürmeyebilir, ancak son Buds grubundan bu yana yeterince uzun zaman geçti, 2024 yılında yenilerini görmek çok mantıklı olacaktır. 

Özellikle, 2022 yılının sonlarında piyasaya sürülen Buds 2 Pro modelinden sonra, 2023’de Samsung kulaklık koleksiyonuna tam olarak bir yenilik getirmedi. 

 Yeni kulaklıklar hakkında çok fazla söylenti olmasa da,  Samsung’un yenilerini çıkarma zamanı gelmiş gibi görünüyor.

Cevap bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir